Fira Dolça – Esporles

Data/Hora 07 Oct. 2018 Tot el dia


Per a celebrar la XIV Fira Dolça, enguany l’Ajuntament d’Esporles i l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears recuperen l’antiga recepta del xuclador, i en faran un de ben gros perquè tothom el pugui tastar.

Es tracta d’un brioix de forma allargada que tradicionalent es menjava sucat amb el cafè amb llet, el gelat o la xocolata desfeta. La recepta original ha estat cedida pel desparegut forn esporlerí de Cas Currot, establiment emblemàtic a la vila fins el seu tancament l’any 2013.
55 metres de xuclador faran les delícies dels visitants a la Fira 2018, que el podran veure exposat al carrer Nou de Sant Pere des de primera hora del matí, i que el podran degustar acompanyat d’un Laccao a partir de les 12 h.

L’ONG Esporles al Món repartirà les porcions de xuclador i posarà guardiola solidària!

Deixa un comentari