Festa, música i bauxa a les Fires i Festes de Manacor 2016

“La primavera és sinònim de bauxa, alegria i tradició a Manacor”. Aquestes paraules de Mateu Juan, regidor de Festes de l’Ajuntament de Manacor són ben patents aquests dies amb el programa de Fires i Festes de Manacor. Són 10 dies carregats de música i bon ambient a la capital del Llevant mallorquí.

Atenció al programa d’activitats, revetlers.

Els cossiers donen el sus a les fests divendres 27, a les 17 h. Surten de ca la dama, al carrer de Lepant, 27 i fan l’itinerari següent: Pins de sa Torre (antic Jordi Sureda), Ponent, Alegria, Joan Lliteres, sa Bassa, Weyler, el Palau, Pere Llull, Jaume Domenge, Olesa, Nou, Ajuntament. Com que no hi ha temps que no torn, aquest mateix divendres, l’Orquestrina d’Algaida en gran format (12 components), Valentín Mendoza, components del grup 5 del Este i amics i Els Javaloyas faran sonar els grans èxits dels anys 60, 70 i 80 a la Plaça de Ramon Llull.

El dia gros de revetla serà el dissabte 28, a les 23 hores, sonarà Chevi’s Band, La Loca Motora i altres artistes convidats a la Plaça de Ramon Llull, mentre que a la mateixa hora, a la Plaça de Sant Jaume, hi haurà Concert de Renou Col·lectiu amb Lady Vinyl, Le Dancing Pepa Swing Band i Big Yu Yu Band.

Diumenge serà el dia gros de la Fira amb mostres de cotxes antics, d’animals, menjar sobre rodes, rondalles i molt més!

La força de la paraula serà present a la Plaça de les Verdures el divendres 3 de juny amb Tapes i gloses, a les 21 hores. Una mica més tard, a les 22.30 h, la Plaça Ramon Llull acollirà una Nit de tributs amb Ojos de serpiente, tribut a Fito i Fitipaldis; i Queen 4ever i Cold Day.

Ja per acabar, dissabte, 4 de juny, a les 21 h, Concert de rock català amb els grups: Onion Rabbits, Oques Grasses, Sa cabra que sopa i grups convidats, a Plaça de Ramon Llull-

El punt i final el posarà la Desfilada de Carrosses, que començarà al Passeig d’Antoni Maura, diumenge 5 de juny, a les 18.45 hores.

Aquesta és una petita mostra de les activitats que l’Ajuntament i entitats de Manacor han preparat per a aquests dies.

PODEU CONSULTAR TOT EL PROGRAMA A: FIRES I FESTES DE MANACOR 2016

Fires i festes Manacor 2016