Festes de Nadal i Cap d’Any a Santa Maria del Camí

A Santa Maria del Camí entenen que viure les festes és passar-ho bé i també comprar als comerços del poble. Perquè una manera de estimar el teu poble és participant a les activitats i, també, estimant les teves botigues.

Les regidories de Festes i Promoció Econòmica treballen plegades per dinamitzar un poble que té 120 botigues. Bona mostra d’això és el Mercat Nadalenc que es farà el dissabte 17 i diumenge 18 de desembre. A més d’artesania, idees per regalar i molts altres productes, cal destacar que hi podeu trobareu la paradeta especial de llet d’ametlla, feta per l’Associació de Persones Majors amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí. El mercadet d’ubicarà a la Plaça de la Vila, dissabte de 16.30 a 21 hores, i diumenge, de 9 a 14 hores.

Sense deixar el dissabte, hi trobareu un taller d’objectes de decoració per a l’arbre de Nadal (per a nins i nines fins a 11 anys), a les 11 hores,  a la Plaça de la Vila, organitzat pel Casal de Joves s’Estació amb la col·laboració del Grup d’Esplai Migjorn i l’Agrupament Escolta Terra de Pous. D’altra banda, de 10 a 13.30 h, a l’Església Parroquial, la Colla de gegants de Santa Maria del Camí ha organitzat la IV Visita a la cambra den Soler. L’entrada donatiu és una joguina (nova o usada), roba d’infant. Tot és per al benefici dels Serveis Socials municipals.

La Banda de Música de Santa Maria del Camí oferirà el tradicional concert divendres 23 de desembre, a les 20 hores, a ses Cases des Mestres. Dia 24, a les 20.30 hores, podeu anar a matines a l’església parroquial  i escoltar el Cant de la Sibil·la; mentre que el dimarts 27 serà el moment per conèixer els betlems presentats al concurs de betlems. Començarà a les 10 hores i el punt de partida serà la Plaça de la Vila.

Tampoc no hi falta la típica excursió a Palma per Nadal en tren. S’hi visitaran alguns betlems més significatius, com el Marquí, de la Sang, el betlem napolità de la Fundació Bartolomé March o l’automàtic del Claustre de Sant Antoniet.

La nit de Cap d’Any s’iniciarà la festa a partir de les 23.30 h, a la Plaça de la Vila. Santa Maria acomiadarà el 2016 amb campanades, raïm i cava. I rebrà l’any nou amb l’Orquestra Galatzó i després animarà la festa un disjòquei.

No hi faltarà el clown, el concert de nadales i moltes activitats més.
Per cert, al programa també hi trobareu els actes de Sant Antoni!