Fira de sa Sabata a Lloseta

El dissabte 2 i el diumenge 3 de juny, Lloseta acollirà una fira artesana de referència a Mallorca, en què la sabata en serà la protagonista. De fet, encara s’hi conserva un dels oficis més singulars i de prestigi arreu del món.
 
Per això, serà una bona ocasió per vestir a molt bon preu els peus, i veure en viu com es fan les sabates de manera artesanal. En aquest sentit, la Plaça d’Espanya de Lloseta acollirà la demostració de la fabricació artesana de calçat jutsolat, a les 12 i a les 18.30 hores del dissabte i del diumenge. El ritme i la música també hi seran presents.
 
El dissabte, hi haurà molt de trull perquè s’hi celebraran les Nits Cúbiques, amb un programa ben complet. A les 19 hores, es farà la inauguració de l’exposició d’art  a càrrec de Comunitart, al Teatre de Lloseta. A les 20:30 h, començarà la Ruta de Tapes, que estarà animada per dos microconcerts, un a la cantonada del / Guillem Santandreu amb Mestre Antoni Vidal i l’altre a la cantonada de Guillem Santandreu amb el carrer de l’església. Hi participen: Bar Bestard, Bar Toni i Sa Coveta. També hi haurà food trucks al carrer Guillem Santandreu. La bauxa més musical començarà a les 23 hores amb el concert Nits Cúbiques al Teatre de Lloseta que comptaran amb l’actuació de Zahara, Alea Costa i Fuel Fandango DJ Set; tot acompanyat de Visual Mapping a càrrec de Miquel Picó. Les entrades anticipades es poden aconseguir per només 15 € al Bar Bestard, Sa Coveta, Discos Baba, Discos Oh i digitalment a entradium.com.

 

La sonada conjunta dels Xeremiers de Mancor de la Vall, Xeremiers i Flabiolers de la Vila, Escola de Xeremiers i Flabiolers de sa Pobla, i els Xeremiers de Consell i Escola de Xeremiers i Flabiolers de Lloseta, seran una altra de les atraccions del diumenge, que finalitzarà amb més fira, zumba i ball en línia.

Podeu consultar tot el programa de la Fira de sa Sabata de Lloseta 2018 aquí.

I encara n’hi ha més: Pambrock
El dissabte, 9 de juny, hi haurà Pambrock, una jornada que combinarà rock’n’Roll amb una bona pamboliada. El programa començarà a les 12 hores amb una vermutada a la Plaça dels Quatre Cantons i continuarà a la una amb la pujada a peu a sa Fonteta amb els Sandungueros Samba Club. El dinar de pamboliada, que inclou sangria, cervesa, refresc i postre, es farà a les 14.30 hores i a les 16 hores començaran les actuacions dels grups Estepes, Miaulos, Discovers, Cirko i Sideways DJ. Els tiquests del dinar es poden comprar fins al 28 de maig a l’Estanc Lloseta per 10 euros. Els concerts són gratuïts.