Pantalles Zero, una activitat per a infants, pares i mares a Manacor

Alguns dels revetlers i revetleres que vàrem començar amb els inicis d’aquesta web ja deveu ser pares. Per això, també trobam important tenir en compte l’activitat Zero Pantalles (de 0 a 3) que l’Ajuntament de Manacor ha organitzat dels mesos de novembre de 2018 a març de 2019.

Hi trobareu tallers dinàmics, conferències i xerrades. El programa va començar el 28 de novembre amb el documental Pantalles addcitives de TV3 i la taula rodona amb diferetnts experts i professionals de l’àmbit educatiu de 0 a 3 anys. Si no el vàreu poder veure, el teniu al final d’aquesta notícia.

Setmana del 17 al 21 de desembre
Tallers Regals de reis que fan créixer al teu fill/a: realització de dos tallers per a l’elaboració de material de joc per infants de 0 a 3 anys.
Les famílies han de dur: una botella amb el coll ample i el tap corresponent i un tub de cartró llarg (els dels rotllos de cuina) o un recipient de iogurt o iogurt per beure.

  • Espais de Joc d’Infància 0 a 3 Manacor: dimarts 18 de desembre de 18 a 20 h i divendres 21 de desembre de 9.30 a 11.30h al primer pis de l’Espai na Camel·la.
  • Espai de Joc d’Infància 0 a 3 Porto Cristo: dijous 20 de desembre de 10 a 12 h, a l’Oficina Municipal de Porto Cristo.

 

Dissabte 22 de desembre a les 10 h, al Claustre de Manacor
Tallers de Nadal per donar alternatives educatives a les pantalles: espai de joc i tallers per infants de 0 a 3 anys i les seves famílies per fomentar el vincle familiar i donar alternatives a l’ús de mòbils, tauletes digitals i/o televisió. Els tallers són: música en família (Júlia Acosta i Esther Díaz), creació de paneres màgiques (M. Antònia Mas i Ana Martínez) i el conte musicat de “Les girafes no poden ballar” (músicAtres: Júlia Acosta, Esther Díaz i Antònia Bassa).

 

Divendres 11 de gener a les 18h al pati de l’Espai na Camel·la
Sant Antoni 2019 amb els més petits (de 0 a 3 anys): es presentaran els sonadors i els seus instruments, es vestirà el dimoni petit i… gaudirem de la festa santantoniera! *Dimecres 20 de febrer a les 19 h a l’Espai na Camel·la Conferència d’Ajo Monzó: llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, secció Psicologia, especialitat educativa. Des de 1997 és la coordinadora de la Xarxa Infojove i des del 2013, fins a l’actualitat, s’ha dedicat de ple al tema de la ciutadania digital. Ens vindrà a explicar quin és el procés adequat per anar introduint les pantalles als infants, a partir de 3 anys.

 

Dijous 21 de març a les 18h a l’Espai na Camel·la
Xerrada i taller d’Irene Sevilla i companys/es: llicenciada en Psicologia, màster en Necessitats i Drets de la Infància i l’Adolescència, especialista en Psicoteràpia Humanista, formada en Pedagogia Steiner, mestra tutora i coordinadora d’Educació Infantil i membre de l’equip directiu fundador de “Sa Llavor” (escola de Binissalem). Ens oferirà alternatives educatives per fomentar una educació integral de l’infant.