Actes de les Festes de Sant Marçal 2020

Les festes de Sant Marçal donen la benvinguda a l’estiu. Enguany, ha de ser diferent per la crisi de la covid-19, però tant el batle, Miquel Cabot, com el regidor de Festes, Josep Ramis expliquen que s’ha fet tot el possible per poder viure aquest temps d’esbarjo amb un ventall d’actuacions que abasta des d’espectacle de circ, fins a concerts, contacontes i molt més.

Cal remarcar que per assistir-hi és imprescindible fer-hi reserva prèvia.

Les activitats comencen dia 24. Una de les primeres és el cinema a la fresca amb la projecció del film 100 metros, i continuen l’endemà amb l’obra de teatre Smiley, una història d’amor. També s’ha preparat una gimcana fotogràfica amb bicicleta i el concert de l’Orquestra de Cambra de Mallorca, dirigida per Bernat Quetglas, per al divendres 26.

L’endemà, dia 27, s’han previst dues activitats centrades en la temàtica LGTBI+, d’una banda testimonis en primera persona amb l’associació de famílies amb nenors trans i, a continuació, cinefòrum amb la pel·lícula 120 pulsaciones por minuto, que continuarà amb debat i una exposició fotogràfica de Laura Esteva. 

Música i circ
La música anirà a càrrec de Xanguito, que farà un concert al camp de Son Caulelles, dissabte 27, amb un aforament màxim de 300 persones.

Per al diumenge 28, hi ha un bon espectacle amb el Circ Bover.  Les actuacions seran a les 12, a les 17 i a les 19 hores i cada actuació tendrà un aforament màxim de 60 persones. També hi haurà el concert de la Banda Municipal de Marratxí, dirigida per Silverio Duato, per a un màxim de 100 persones.

Dia 30 hi haurà sessiò de disjòqueis amb DJ Karma, DJ Víctor HD i DJ Pere Fly, que es farà en línia amb col·laboració amb els Espais Joves de Marratxí.

Una altra activitat en línia serà la presentació de la campanya Comença amb un Bon dia! de l’Obra Cultural Balear, que es farà el dilluns 29.

Espectacle de llum
Dilluns i dimarts, 29 i 30 de juny, hi haurà Lumínica Marratxí, per això, heu de mirar des de ca vostra, en direcció a l’edifici Erika, del Pont d’Inca, i gaudireu d’un espectacle de llum i so. Es farà, tots dos dies, a les 22, 22.15, 22.30 i 22.45 hores.

D’altra banda, del 18 de juny al 4 de juliol, l’escorxador de Marratxí, acollirà l’exposició d’art contemporani More Murk, de Joan Oliver. De dimarts a dissabte de 18 a 20 h. 

Consultau el programa complet i apuntau-vos a les activitats a: https://viu.marratxi.es/sant-marcal-2020