Algaida celebra el Nadal i els Reis amb música, mercadet i solidaritat

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, i la regidora de Festes, Maria Antònia Sastre, presenten un programa en què no hi falta res: des del tradicional mercadet, als concerts nadalencs, fins a activitats solidàries i que fomenten la cultura, sense oblidar la diversió i la festa.

Les propostes comencen divendres 15 de setembre amb un contacontes, berenar solidari i paradeta de comerç just amb Shikamoo, i la primera edició del Tast de cervesa artesana, una iniciativa de sensibilització dirigida a joves d’entre 18 i 35 anys.

L’endemà, dissabte, hi trobareu el tradicional mercadet de Nadal, amb mostra i venda de productes artesans, tradicionals i gastronòmics, que comptarà amb l’encesa de llums de Nadal i dels patges dels Reis d’Orient i la inauguració del betlem. 

El diumenge 17, es farà el concert en commemoració de Santa Cecília a càrrec de la Banda de Música d’Algaida: els músics de la Banda interpretaran diverses obres i s’hi estrenarà Els corsaris d’Eivissa del mestre Mario Errea de Pago, obra guardonada amb la Rosa d’Or de la Pau en la modalitat musical dels Premis Castellitx 2017.

Tallers infantils de cakepops i de contes de Nadal seran les propostes estrella del dimecres 20, que donaran pas a la jornada de donació de sang del divendres 22, a les matines del diumenge 24 i als talller de cuina divertida per a infants, mares i pares de dia 28.

La festa grossa vendrà amb la revetla de la nit de Cap d’Any, amb la rebuda del 2018  a la placeta de l’església. L’Ajuntament d’Algaida oferirà cava i raïm a tots els assistents i, seguidament hi haurà la Gran Festa de Cap d’Any. 

Com ja és tradicional, dia 5, a les 18 h, a Plaça, podeu veure l’arribada dels Reis d’Orient acompanyats per la Banda de Música d’Algaida. Després de la salutació a tots els nins i nines d’Algaida, repartiran els regals.

Podeu consultar tot el programa a: http://www.ajalgaida.net/imgdb/archivo_doc326984.pdf