Arriba l’Esclatacaps, el nou joc dels mallorquins

Després de molt de temps investigant,demanant a gent, i d’aprendre part de la història de Mallorca, dos mallorquins de naixement han llençat al mercat el joc de taula sobre Mallorca: Esclatacaps, el joc dels mallorquins

Segons expliquen, és el joc perfecte per gaudir de Mallorca, siguis o no mallorquí o mallorquina de naixement. És una forma de recordar tradicions, històries i curiositats, i de fer unes rialles amb la família i/o els amics mentre es dibuixa, es fa mímica, s’endevinen paraules o es contesten preguntes, superant les proves per un camí d’ensaïmades que no es poden menjar. Un recorregut de més de 40 mini ensaïmades que ajudaràn a triomfar o a perdre a l’equip, que haurà de superar les proves dividides en quatre tipus: dibuixar, fer mímica, endevinar la paraula prohibida i encertar qüestions amb ‘sí’ o ‘no’.

Personatges coneguts com Rafa Nadal, Agustín El Casta, Antònia Font, Xesc Fortesa o Catalina Valls; llocs com el Castell de Bellver, la Cartoixa de Valldemossa o es Trenc; curiositats com que la datilera més alta de Mallorca està a Binissalem o a on està enterrat Ramon Llull; objectes com espardenyes, trinxet, IB3 o el brodat mallorquí: menjars com panades, sobrassada o coca de patata; activitats com es Vermar o Des Güell a Lluc a peu… cents de coses relacionades amb ‘sa Roqueta’.

Per ara se n’ha produït una primera edició limitada que només es pot comprar al web www.esclatacaps.com però els creadors no descarten fer-ne una altra i, fins i tot, traduïr el joc al castellà. ‘Esclatacaps, el joc dels mallorquins’ és la prova definitiva per demostrar quant se sap de Mallorca, el nostre paradís!