Bons concerts i bones festes a Sencelles

Després del vermut musical senceller, de l’Embala’t 2017 i del concurs de playbacks, la marxa continua a Sencelles, amb un programa d’actes ben animat, amb molt de trull i amb molt bon ambient. 

Com no pot ser d’altra manera, el poble ha preparat un programa d’actes ben carregat de propostes d’entre les que cal destacar les dues revetles i el concert. 

Atenció perquè dia 11 d’agost hi trobareu un concert amb un cartell de primera. La cita s’anomena RockambElles i hi actuaran Dinamo, The Prussians, Main Line 10 i The Goodness. La cita tendrà lloc al passatge mossèn Bartomeu oliver i Amengual (vial de l’Escola Nova), a les 22 hores.

 Dia 12 d’agost, a partir de les 23.30 hores, podreu ballar i passar-ho molt bé amb la revetla que farà l’Orquestra Cabana, juntament amb la Band D Roll i La Movida; un concert que tendrà lloc a la Plaça de la Vila.

El trull i la bauxa continuen el vespre de dia 14 d’agost, quan la Plaça de la Vila es tornarà a omplir de música i de festa amb la música animada de Xiringuito Revival, La Rumba Nostra, Disccovers i DJ Beates, a partir de les 23.30 hores.

Clicau aquí per consultar el programa complet de les Festes de Sencelles 2017.

Des de l’Ajuntament de Sencelles us recorden que cal viure les festes amb bulla i alegria però amb seny.