Concerts de les revetles de Sant Agustí 2018

Felanitx es prepara per viure la gran festa de l’any, Sant Agustí. Per això, l’Ajuntament de Felanitx ha organitzat un programa de revetles que és l’enveja de tot Mallorca. Un cartell variat per a tots els gustos que ofereix dies de concerts de festa grossa.

A continuació en teniu els detalls! Visca Felanitx i visquen les festes de Sant Agustí.

 
24 AGOST: ANEGATS, PELILLOS A LA MAR, ISLANDERS, DJ TITI
Tornen els Anegats. L’històric grup de rock mallorquí que es tot un referent dins i fora de les Illes. Després d’uns anys allunyats dels escenaris, el seu espectacular retorn es una realitat amb una potent i exclusiva gira de concerts que ha aconseguit arrasssar per allà on han passat. Felanitx havia de formar part d’aquest esperat retorn. Els acompanyen els Pelillos a la Mar i els Islanders que oferiran les millors versions d’ara i sempre en aquesta primera revetla.
 
25 AGOST: TXARANGO, ANIMAL, XANGUITO, DJ ROMI 
Txarango torna a Mallorca i ho farà al Parc Municipal de sa Torre de Felanitx. Serà l’únic concert del grup a Mallorca aquest estiu així que si els voleu veure, no badeu! Venda d’entrades a http://mallorca-ticket.com/entradas/txarango-mallorca-festes-sant-agusti 
Txarango és un fenomen sense precedents que ja s’ha consolidat com un dels projectes musicals més transcendentals de la història de la música en català. Música festiva i amb missatge, amb un estil que fusiona el reggae i pop amb vents llatins, ritmes africans i dub. La seva música és poesia, amb una enorme capacitat de comunicar i d’emocionar. Els acompanyen Animal, una proposta que combina pop, reggae i soul. Amb el seu disc més recent La Melodia del Foc, Animal torna a la càrrega amb un disc madur, potent i ple de mescles d’estils musicals. No podien faltar els Xanguito, un projecte de músics mallorquins que neix l’any 2017 formada per membres consolidats dins el món de la música. Fusionen ritmes de rumba, swing i pop. Es tracta d’uns dels grups amb més projecció fora de les Illes. 
 
26 D’AGOST: NIT DE TEATRE: TEATRA DE BARRA A PLAÇA
Trui Teatre ens farà passar els moments més divertits amb aquesta adaptació dels millors sketchs de microteatre adaptats per un format més ampli i obert.
 
28 D’AGOST: REVETLA DE SANT AGUSTÍ: IPOPS, DISCCOVERS, MIAULOS, MADÒNA
La revetla més animada amb els millors grups de l’Illa. Miaulos, que presenten nou disc amb versions propies. Ipops, els felanitxers més divertits que trionfen a les verbenes de tot arreu. Disccovers i Madòna es mereixen repetir a les verbenes després dels bons moments que ens feren gaudir l’any passat. 
 
30 D’AGOST: LOS JAVALOYAS, REPLE GATS
Els històrics Los Javaloyas tornen a l’escenari del Parc de sa Torre amb un repàs dels seus èxits. Després de més de 65 anys damunt els escenaris són considerats el grup més veterà d’Espanya. Els acompanyaran els Reple Gats, versionant els millors clàssics amb el seu inconfundible estil. 7
 
31 D’AGOST: L.A. HIJOS DE MATXIN, OMBRA, SAÏM
En col·laboració amb l’Associació es Puput Cultural, ens presenten L.A., un dels autors més relevants dins el món de la música rock alternativa. Amb el seu darrer disc King of Beasts han visitat multitud d’escenaris i festivals arreu del món. Potent i melòdic alhora, el seu estil inclou influències del folk i rock americà. Si no les coneixeu, us aseguram que serà un gran descobriment. Els acompanyen els millors grups de Felanitx, els històrics Hijos de Matxin que hi presentaran el seu nou disc Cremarem Berlín ple del seu agropunk que les caracteritza. Ombra i Saïm són dues joies considerades, actualment, com dos dels grups mallorquins més emergents del moment.
 
1 DE SETEMBRE: LÁGRIMAS DE SANGRE, RUMBA KATXAI, GRESKA, PD PANDERETA
Banda de rap amb influències del rock i el reggae, pero allunyats dels tòpics nord-americans. Tot un fenòmen, especialment als més joves. Amb les seves lletres combatives són un dels grups més sol·licitats als distints circuits de festivals i concerts. Els acompanyen els ritmes mundials de Rumba Katxai amb el seu característic jazz-rock que combinen a la perfecció amb ritmes africans. Tancaran la revetla els mallorquins GreSka, entusiastes de l’ska i el reggae i els punxadiscos Pandereta.