Ecomobles

Parlam amb na Kénia i n’Aina (d’Alaró i d’inca.), dues al·lotes que estan capficades dins del moviment eco. Un tema que està a l’ordre del dia.

– Què és Eco Disseny (Moblart), i com sorgeix aquest moviment?

Què és això, que surt cada dia als titulars? Crisi, diuen, no?
Doncs mira, vols independitzar-te i tot val moltíssim i no té estil ni personalitat. Però, qui no té a casa desenes de mobles amb desús? Idò, per això va néixer aquest moviment: per donar una segona oportunitat als mobles dels nostres estimats padrins i a les tones de residus recuperables que generam dia a dia. Vàrem decidir ajuntar aquests dos conceptes i així va sorgir l’EcoArt.
Per una part ECOdisseny s’encarrega de la reutilització de residus. Dóna vida a nous accessoris per a ca nostra; i, per altra banda, MoblesambART, es dedica a recuperar mobles antics o amb desús per reflectir-hi la personalitat de cada un dels nostres clients.
Pensam que la compenetració entre tradició, valors i artesania engloba totalment el moviment ecològic-artístic.

– Són productes low cost?
La resposta és sí i no.
Sí, perquè la matèria prima la sol acostar el client o la de reciclatge, per això és molt econòmica.
No, i tampoc volem dir que sigui car, però, la tasca artesanal, que hi ha rere cada projecte és important.

– La gent de carrer està conscienciada amb el món Eco?
Hi trobes de tot. Però sorprèn la quantitat de gent que s’interessa i ens acull a les fires que visitam.

moble 1

– Amb quins encàrrecs heu quedat més satisfetes?
Amb una clienta que va valorar molt el nostre criteri per restaurar un tocador de la seva padrina i per personalitzar-li un capçal a conjunt per al seu dormitori.

– Quin altres productes realitzau ?
Feim capçals a mida, en els quals destaca la identitat i total customització, per part del client, després d’un primer contacte per adaptar-nos millor a allò què vol el client. I d’aquesta manera, innovam un poc dins la indústria del dormitori.
Depenent de la temporada, com va ocórrer el passat Nadal que vàrem fer una col·lecció de decoració nadalenca totalment reciclada, amb la qual vàrem participar a la fira Alaró Christmas on hi vàrem dur els primers productes ECO, com corones per a portes, encensers, portabotelles i accessoris de parament.

On podem comprar aquests productes?
Ara mateix, no ens podem permetre tenir la nostra tenda-taller, però podeu visitar-nos a les fires o contactar amb nosaltres a la nostra página web o les pàgines de facebook.

-Teniu pensat entrar a altres camps del moviment Eco?

Sí, volem introduir-nos dins el món de l’hoteleria interior i rural, per donar exclusivitat a cada habitació amb capçals, làmpades, mobles, etc.
I, perquè no…a la BBC (bodes, bateigs i comunions) I participar-hi amb els recordatoris, per aportar-hi un toc d’artesania, tradició i valors per als convidats.
moble 2
moble3

Trobareu més informació a:

BLOG: http://www.eccoarrt.blogspot.com/

Dites revetleres!

[slideshow_deploy id=’151’]