A Jazz de mar – Portocolom

Data/Hora 02 jul.. 2019 - 07 jul.. 2019 0:00


TALLER MUSICAL AMB TONI VAQUER
Dates: 02/07/2019 – 03/07/2019
Lloc: S’AULA DE MÚSICA DE PORTOCOLOM

Taller dirigit a nins i nines instrumentistes (vents, cordes, bateristes, cantants, pianistes, etc.) de 10 a 18 anys. Es treballarà tant el fet de tocar en grup com la improvisació i la creativitat individual.
El dia 4 de juliol a les 21h, a la Plaça Sant Jaume de Portocolom, se celebrarà el concert final com a mostra del que hagin après durant els dies de taller.

CONCERT FINAL TALLER MUSICAL
04/07/3019 21:00h
Lloc: PLAÇA SANT JAUME (Portocolom)

SA JAM DETS ASES
04/07/2019 – 22:00h
Lloc: SA COVA DETS ASES (Plaça Sant Jaume Portocolom)
Artistes: JAUME RIERA, JOAN GARCIAS, ENRIC FUSTER i JOAN CODINA.
Jam session que patrocina el bar Sa Cova dets Ases. La participació estarà oberta a tots els músics que s’acostin a fer una copa.

EMERGEIX!
05/07/2019 – 22:00h
Lloc: MOLLET DEN PEREIÓ (Portocolom)
Artista: JOSEP MUNAR

Emergeix!, és un projecte que cerca materialitzar unes noves relacions artístiques que s’han establert a l’illa. La proposta és impulsar la creació d’uns treballs discogràfics de la mà d’artistes mallorquins. Donam l’oportunitat d’enregistrar en directe, al mateix escenari del festival, un concert únic del qual el segell discogràfic A Jazz de Mar n’editarà un disc. Cada any el festival triarà un nou projecte inèdit.

Josep Munar (Felanitx 1986). Eclèctic, rítimic i autodidacta (malgrat el seu pas per conservatoris superiors), l’hem vist formar part de moltes bandes diferents com a “sideman” tant de l’illa com d’arreu, sempre dotat d’una personalitat única que no deixa de sorpendre’s sumant-li una gran dosi de creativitat i de recerca de nous camins.
Josep Munar aterra a Portocolom, la seva terra natal, per oferir-nos una col.lecció de cançons pròpies que ha escrit en els darrers temps en una formació inusual i innovadora: guitarra i dues bateries. Ens transportarà al seu univers d’harmonies riques, ritme i melodies cantables que ens faran veure el seu ésser més pur.
L’acompanyen el versàtil Juan Berbín al set acústic i el sòlid Antonio Torres al set acústic/elèctric.

CONCERT I DJ
05/07/2019 – 23:59h
Lloc: S’ALTREBAR (Carrer Pizarro, 16 – Portocolom)
Artistes:

TLKN’ELECTRONICA és un duet format per Pablo Sánchez i Elías Fabré. Des de la comprensió i l’acceptació del que és clàssic, junts cerquen un llenguatge propi i actual. Acústica i electrònica juguen a crear i rompre un equilibri sonor.

JUSTÍ AND THE PIRCKLY PEAR (abans Senlima Sound) són unes sessions de mestissatge i eclecticisme que engloben música de culte i noves tendències de tot el món. La idea és crear amb els diferents ritmes un ambient de ball i de descobriment musical, obrint així canals cap a diferents formes culturals i, en conseqüència, obrir també la nostra
ment.

CONCERTS
06/07/2019
Lloc: MOLLET DEN PEREIÓ

21:30h – OSCAR LATORRE QUARTET
(Olesa de Montserrat, 1995), un jove trompetista graduat a l’ESMUC que ha tocat en nombrosos enregistraments i formacions. El seu so càlid i melós de trompeta ens transporta fins a Chet Baker o Miles Davis. Vendrà acompanyat de Toni Saigi Lerma al piano, Roger Gutiérrez a la bateria i Pedro Campos al contrabaix. Presenta el seu primer treball en solitari Textures (2018 Fresh Sound Records).

23:00h – GORKA BENÍTEZ TRIO
(Bilbao, 1966). El saxofonista tenor millor narrador d’històries del panorama jazzístic del país i una de les veus més personals i sòlides. Tenaç, inquiet i valent, presentarà el seu darrer treball discogràfic Salalagua (Fresh Sound, New Talent). Ho fa en format trio, completat pel magistral guitarrista Dani Pérez i el propulsiu baterista David Xirgu. Junts conformen un triangle perfecte que conviden el públic a un viatge subtil, on la calma i la tempesta conviuen en harmonia.

CONCERTS I BALLADA SWING
07/07/2019
Lloc: MOLLET DEN PEREIÓ

20:00h – BALLADA DE SWING ES PUPUT CULTURAL
GUILLEM NADAL, GUILLEM FULLANA i JUANAN TORANDELL

ES PUPUT CULTURAL patrocinarà l’actuació de Guillem Nadal, Guillem Fullana i Juanan Torandell, que ens oferiran un repertori fresc de swing ballable. Esperam que s’apunti a ballar tothom qui en tengui ganes.

22:00h – ALABAIX BIG BANG DIRIGIDA PER TONI VAQUER
Alabaix Big Band és una formació única que cada any presenta un concert irrepetible amb un repertori i músics diferents. Durant els dies del festival es genera una simbiosi perfecte entre músics mallorquins i els artistes que arriben de fora. De la mà del mestre Vaquer, escoltarem una música inèdita per l’ocasió.

ORGANITZA: A JAZZ DE MAR
COL.LABORA: ES PUPUT CULTURAL (Servei de barra i menjar)
TOTES LES ACTIVITAS SÓN GRATUÏTES

Deixa un comentari