Sa Granotada – Sant Llorenç

Data/Hora 13 ag.. 2019 16:00 - 23:30


¡Croaaac!

A Sant Llorenç teníem gran part de la nostra història com a poble oblidada i ara, gràcies a una troballa, per fi podem saber la veritat.

Arriba ‘Sa Granotada’, una festa que commemora el casament dels nostres avantpassats reials: el Rei Granot i la Reina Granota (està desapareguda, però almenys ara sabem que existeix); i la lluita per fer història dels mítics barris de Corea i Camp Rodó.

Composta per tres actes:

🔸Volta a sa Mançana
🔸Jocs de Granots
🔸Croac Party!

Es durà a terme dimarts dia 13 d’agost.

El primer acte consistirà en una espècie de ruta cap a la seu dels Jocs de Granots, en la qual es faran aturades pels barris més cèntrics del poble.

El segon acte consistirà en una competició de proves populars, en la qual les dues barriades lluitaran per ser coronats i, així, fer-se un lloc en el saló de la fama.

Tot això acompanyats de la Xaranga 1 RONDA +, la qual ens amenitzarà el recorregut i els jocs de la forma més divertida.

El tercer acte consistirà en la celebració de la victòria d’un dels dos barris, la qual s’allargarà fins arribada la mitja nit. Per això, comptarem amb la millor música a càrrec dels nostres deejays locals (Nott ‘N, Fran2 i Simonet), servei de barra (a preus populars) i servei de menjar (a partir de les 20:30h).

Una combinació de cultura, música i diversió que segur que no et voldràs perdre.

Vols participar?
Entra al nostre lloc web (www.granotsisopes.cat) i comana el ‘pack’ d’una de les dues barriades.

Deixa un comentari