Sant Antoni a sa Pobla 2020 programa detallat

Data/Hora 17 gen.. 2020 Tot el dia


Sant Antoni a sa Pobla 2020 programa detallat

DIVENDRES 17 DE GENER

A les 10.00 h. Cercavila, a càrrec de la colla de xeremiers Germans Aloy.

A les 11.00 h. Missa solemne. Amb la presència de Francesc Munar Servera, Rector de Campos i Porreres. Ofrena de produtes del camp i un ball a càrrec de “Marjal en Festa”. Es lliurarà la Tau d’Or per part de l’Obreria.

A les 12.30 h. Ball de caparrots i caparrots minyons, a la plaça Major.

A les 16.30 h. Tradicionals beneïdes, a la placeta de l’Església, amb la presència de la colla de xeremiers “Germans Aloy” i la plantada de gegants, Antoni i Margalida, de la colla de geganters de sa Pobla, acompanyats pel grup de xeremiers “XEREBIOLS” i Desfilada de carrosses i comparses, per l’itinerari de costum, amb l’acompanyament de la Banda de Cornetes de la Confraria de Sant Antoni i la participació dels dimonis de l’Obreria de Sant Antoni. En acabar, lliurament dels premis corresponents a la desfilada de carrosses a davant l’Ajuntament.

A continuació. DORMIDA DE SANT ANTONI. Cercavila dels diferents elements que integren la festa de Sant Antoni, de l’Ajuntament fins a l’església, i posteriorment fins al museu de Can Planes, en un acte de cloenda de la festa. S’acaben aquests dies de foc, olors, sentiments i colors.

A les 18.45 h. Al museu de Can Planes. Sorteig dels aspirants a formar part de la colla dels Caparrots i Caparrots Minyons 2021.

Deixa un comentari