Sant Antoni a sa Pobla 2020 programa detallat

Data/Hora 16 gen.. 2020 Tot el dia


DIJOUS 16 DE GENER

A les 09.00 h. A la placeta de l’Església, enramellada i aixecament de l’arc, a càrrec de l’Obreria de sant Antoni.

A les 10.00 h. Sortida de la jovenalla del poble, de davant la casa de la vila, per anar a sa Llebre a cercar llenya per als foguerons de la Parròquia i de l’Ajuntament, segons antiga tradició, amb l’acompanyament de la banda de cornetes de la confraria de sant Antoni.

A les 14.30 h. Sortida dels dimonis i de sant Antoni acompanyats de les cantadores. Cercavila per les places i carrers del poble. (vegeu el plànol de la plana 13) Vos demanam que tengueu respecte als dimonis i a les cantadores. Cal deixar-los ballar i córrer lliurement.

A les 18.45 h. Davant l’Ajuntament, cerimonial de la sanció històrica, a càrrec d’Arrels Teatre, acompanyats per la Banda de Música de sa Pobla i els xeremiers “Xerebiols”, per començar la revetla de Sant Antoni.

A les 19.30 h. A la casa consistorial, recepció d’autoritats i convidats.

A les 19.45 h. Davant l’Ajuntament, sortida dels dimonis paralímpics del Grif, dimonis d’Albopàs, dimonis de l’Obreria i de l’Ajuntament, gegants, caparrots, caparrots minyons i Banda de Música de sa Pobla, fins a l’església.

A les 20.00 h. Completes solemnes. Amb la presència de Marià Gastalver Martin, prior del Santuari de Lluc. El Cor de sant Antoni amb la col·laboració de la Coral de Porreres interpretarà els cants d’aquesta celebració.

A les 21.15 h. A la plaça Major, tradicionals Balls dels dimonis de l’Obreria, acompanyats de les cantadores i ball de les colles de caparrots i caparrots minyons, acompanyats per la Banda de Música de sa Pobla. Nota: Abans del piromusical cantarem tots junts amb s’Escola de sa Ximbomba i amb la Banda de Música. Dins aquest programa trobareu el cançoner, duis-lo damunt. Advertència: No podrà pujar ningú damunt els cadafals fins que no s’anunciï l’inici del piromusical.

A les 21.30 h. A la plaça d’Alexandre Ballester. III Fogueró i Glosada Popular de Sa Negreta. Obert a tothom! Vine a sopar i a passar la Nit Bruixa amb nosaltres: hi haurà caliu, glosada i rebrem la visita dels Gatarrots. Podeu comprar els tiquets en línia a través del web ticketib.com o informar-vos dels punts de venda físics a través de les xarxes socials de Sa Negreta. Hi haurà menú, tant de carn com vegetarià. Organitza: Col·lectiu Sa Negreta. Col·laboren: Ajuntament de sa Pobla, AEG Sa Marjal i Pa i Mel.

A les 21.45 h. A la plaça Major, XXIII Espectacle Piromusical, disseny pirotècnic i musical a càrrec de Tomàs Ramis i disseny d’il·luminació a càrrec de Pedro Marcé.

A les 22.15 h. XXXIII Trobada de cantadors i ximbombers, al recinte de la plaça Major.

A les 00.30 h. XIMBOMBADA I GLOSADA col·lectiva a la plaça d’Alexandre Ballester, dirigida pels mestres ximbombers i cantadors locals. Vine i du la teva ximbomba per cantar tots plegats.

Deixa un comentari