10 anys amb tu!

El 2013 és un gran any, que no ens enganyin! Hi farem amistats, viurem noves i excitants experiències, tendrem històries d’amor i desamor i, sobretot, molta d’aigua, ja sigui de la mar, del safareig o de la piscina tant per espassar la calor com la fortor.

Us convidam a gaudir d’aquesta primavera i de l’estiu que és a punt d’esclatar i a oblidar els banquers, lladres i mal governants que ens han capficat en una crisi de la qual ens volen fer creure que en som culpables. Idò no! Nosaltres només serem culpables dels nostres actes irracionals, per això, us convidam a viure les festes amb seny, des del respecte i el civisme.

En aquest 10 anys ens continuam reafirmant el compromís amb les persones i amb la llengua i la cultura, sense excloure ningú i obrint les portes a tothom perquè visqui les festes, vingui d’on vingui, perquè arribi a considerar Mallorca com ca seva.

Amb motiu del desè aniversari de MVT hem preparat una nova web, amb un nou format però amb la mateixa filosofia de sempre: que tothom doni a conèixer les festes del seu poble.

Esperam que hi afegeixis les festes i fires del teu municipi i que ens convidis a viure-les amb la mateixa emoció que ho fas tu.

Visca la revetla!

Equip MVT

 

Dites revetleres

[slideshow_deploy id=’151’]