Festes de Sant Llorenç 2016

Alicia DuranLes festes de Sant Llorenç arriben amb un programa ben atepeït de propostes.

Alícia Duran, regidora d’Educació, Joventut i Festes, us convida a viure aquests dies en què no hi falta la revetlla, l’esport, la música, la festa i l’alegria, tant per a gran com per als més menuts de la casa.

Tot i que les activitats comencen dia 1 d’agost, el Tro de Festa, amb el primer cercavila dels gegants Angelina Trebolina, Jaume Belluguins i Salvador Galmés, acompanyats pels xeremiers des Puig de sa Font, serà diumenge dia 7 d’agost, amb la partida de l’Espai 36, amb la posterior inauguració de les exposicions. Una hora més tard, Felip Munar i Munar farà el pregó, a la Plaça, i a continuació donarà pas a la revetla de la Banda de Música de Sant Llorenç. Però encara hi ha més trull, perquè el Bar Sa Verga organitza la 20a edició de la Festa del Capell, a partir de les 23.30 hores.

L’endemà, dilluns, 8 d’agost, tenim la cursa nocturna Més sans que un gra d’all, que enguany compleix la 23a edició, a les 23 hores, amb sortida des del Carrer Major. I, a continuació, espectacle del Rei Granot i, a la mitjanit, Festa de l’Escuma i discoteca amb el DK Titi, a la plaça de l’Ajuntament (els menors han d’anar acompanyats d’un adult).

Dimecres, 10, hi haurà ballada. Primer, hi trobareu demostració de ball de bot amb Va de Jota i després ballada popular amb Tramudança i Sa Torre, a la Plaça de l’Ajuntament, a les 22 hores.

Vius, que la festa encara continua. Divendres, 12 d’agost, a partir de les 18.30 hores, hi trobareu, Fira de la Cervesa Artesana i Tapes, a la Plaça de l’Ajuntament, Batucada i tast de ball de Lindy Hop i actuació dels grups Long Time no Swing, Monkey Doo, Frontman & The Manager i Strippers in Love.

Dijous, hi ha Festa de l’Aigua i parc aquàtic, de 10.30 a 14.30 h, al camp de futpol es Maleter; a les 18 h, HoliFestival Sant Llorenç amb el DJ Holi Hits i show amb els animadors Capità Sparreg i Barbosa. Per acabar la jornada, tribut a Serrat i Sabina amb Valentí Mendoza i Sin Embargo, a la Plaça de l’Ajuntament, a les 22.30 hores.

La Fira Nocturna a l’Estació tendrà lloc a partir de les 19.30 hores, de dia 13 d’agost, amb un ampli ventall de propostes culinàries,desfilada de roba, concert de S’Arrual Jazz Mort i…, a partir de la mitjanit, a la Plaça de l’Ajuntament, revetlla amb Lipstick Groove, Sa Cabra que Sopa, Islanders, Pirates Pirats i DJ Autèntic.

Diumenge, 14 d’agost, Gran Revetlla Final amb Orquestra Lluna Plena, 4L, Madòna i Ses Bubotes, a la Plaça de l’Ajuntament.

Consultau tot el programa a: http://santllorenc.cat/santllorenc/sites/default/files/documents/programasant_llorenc_2016bo_bo.pdf