Gran concert de Treu la Llengua amb Oques Grasses i Xarxa

Amb motiu de la tercera edició del Treu la Llengua, Joves de Mallorca per la Llengua organitza juntament amb la Direcció general de Política Lingüística i Plataforma per la Llengua, el proper dia 24 de juliol, a partir de les 18 hores, un concert que es realitzarà al recinte firal el Molí, en el qual hi actuaran els grups Xarxa, Marala, el Gall de sa Pastera i Oques Grasses.

Durant aquest curs, a causa de la situació sociosanitària que viscuda, Joves de Mallorca per la Llengua no ha fet cap concert ni activitat multitudinària. En canvi, s’han centrat en arribar als joves dels instituts de Mallorca a través de xerrades de sociolingüística per donar a conèixer l’entitat, a més d’incentivar l’ús del català a les aules. 

Després de 27 anys d’ençà de la creació de l’entitat, continuen amb la tasca i la lluita que anys enrere va donar inici a tot un seguit de reivindicacions culturals per defensar la llengua pròpia de Mallorca que agafaren forma en diverses campanyes com el Correllengua, el Rock’n’Llengua, l’Acampallengua i el Mallorca Festa Jove.

Les entrades en venda per Internet a través del portal Ticket IB tenen un preu de 22 €, 18 € i 15€ segons la zona en que es vulgui estar: Zona A a davant, Zona B enmig o Zona C a darrera. Ja que per motius sanitaris, i independentment de si les restriccions permeten estar drets o asseguts, es faran tres zones per evitar les aglomeracions. 

A partir del 2 de juliol, compra aquí la teva entrada del Treu la Llengua 2021.