Gran programa de Festes de Sant Marçal

Les Festes de Sant Marçal ja són aquí i arriben amb un programa supercomplet d’activitats. Enguany, destaca la presència de Barón Rojo al Marrockxí, l’actuació de Pep Noguera i el còmic Xavi Canyelles. Una gran proposta cultura, musical, d’oci i de bauxa que està adherida a la campanya ‘No i Punt’ per unes festes lliures d’agressions sexuals.
 
Com explica el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, “la Plaça de l’Església, la Verònica i el rotllo de Sant Marçal seran, un any més, els punts neuràlgics de les festes, enguany amb les actuacions de Mojinos Escozíos, Tomeu Penya i Joan Miquel Oliver com a caps de cartell. A més, també podrem gaudir de la nit de la comèdia, recuperada ara fa dos anys, i del correfoc a càrrec dels Dimonis de Fang i dels Dimonis de la Factoria de So”.
 
Divendres 22, Baron Rojo encapçala el concert Marrockxí 2018, en què hi participen Vinilo, La Perra Parda, Steel Cloud, The Weak, Slow Savage i Mala Hierba. El dissabte, l’IES Marratxí, a les 19 hores, acull el monòleg de  Pep Noguera titulat ‘Trans-plantar’, un divertit espectacle gratuït per al que es necessita reservar entrades al 971 79 76 24. I el diumenge 24, Tomeu Penya és l’estrella d’un concert en què hi sonen Trio Aquarius i Trio Yesterday.
 
Activitats del 27 de juny a l’1 de juliol
Algunes de les activitats que hi trobareu són la festa holi, a la Verònica (20 hores) i la ballada popular amb Terra Roja i Balladors des Raiguer al Rotllo de Sant Marçal (21 hores), que es faran el dimecrs 27 de juny.
 
L’endemà, dijous, hi trobareu el pregó de festes a càrrec de Bernat Quetglas, músic i director d’orquestra, Església de Sant Marçal, 19.30 h., i la ballada amb Aires des Pla de Marratxí i Xaloc Música. El cap de setmana, concretament el divendres, a les 21.30 hores, serà un gran vespre amb una Nit Jove plena de molta de festa amb els grups Nuan, La Loca Motora, Old noise Mojinos Escozíos i Dj Santi Vega, al rotllo de Sant Marçal.
 
Però la festa no s’acaba aquí perquè dissabte hi ha més trull, més festa i més bauxa. A les 22 hores hi haurà el correfoc de Sant Marçal, amb els Dimonis de Fang (Marratxí) i els Dimonis de Factoria de So (Santa Maria del Camí), que faran un gran espectacle a la Verònica, i també hi haurà la gran revetlla amb els grups Toni Servera, Stuffed Soup, Onion Rabbits, La Canción del Verano, Joan Miquel Oliver i Dj Sebas, que començaran a sonar a les 21.30 hores al Rotllo de Sant Marçal.
 
La festa acabarà diumenge amb un acústic del cantautor Andreu Valor, en què presentarà el seu darrer disc Poemitza’t, al  Museu del Fang de sa Cabaneta, a les 19.30 h. Una mica més tard, a les 21 hores al Rotllo de Sant Marçal, hi haurà teatre, un vespre de comèdia amb  l’obra Quin desgavell de bon matí de la companyia Teatre Trui, amb la presentació del còmic Xavi Canyelles. Les festes de Sant Marçal acabaran a la mitjanit amb el tradicional i espectacular castell de focs artificials.
 
Podeu consultar tot el programa d’activitats de les Festes de Sant Marçal 2018 a: http://www.marratxi.es/wp-content/uploads/2018/05/TRI%CC%81PTIC-PROGRAMA-2018.pdf