Gran programa de les Fires i Festes de Manacor 2018

Com cada any és tradició, els Cossiers seran els encarregats d’encetar el programa d’actes de les Fires i Festes de Manacor 2018. Enguany, l’Ajuntament de Manacor ha preparat un programa ben complet que té com a novetat la I Fira de l’Esport. També hi haurà la trobada de batucades, el dissabte 26, de 17.15 a 19.15 h, que sortirà de la plaça de Sant Jaume i recorrerà el carrer d’en Joan Lliteres, la plaça de l’enginyer Barceló i la plaça de Ramon Llull.

Ara bé, revetlers i revetleres, la festa i la bauxa seran els principals reclams d’aquests dies que comencen el 25 de maig i que acaben el 3 de juliol. Si els Cossiers donaran el sus amb el seus balls i la sortida de la Dama (del carrer de la Verònica, 31), el divendres 25, a les 17 hores, la festa més revetlera tendrà lloc el dissabte 26 amb la gran festa d’obertura de les Fires i Festes de Primavera que comptarà amb les actuacions de La Loca Motora i Grupo Manacor a la Plaça Ramon Llull. Si el primer és parlar d’èxit i de festa assegurats, el segon serà tot un descobriment perquè aquest grup peninsular, els integrants del qual es varen conèixer a Manacor, per això es diu així, donaran branca i festa a voler.

Però encara n’hi ha més. El divendres 1 de juny, després del Gran Circ Manacorí, a la Plaça sa Bassa, amb nous artistes i espectaculars actuacions; i el Tapes i Gloses, de la Plaça de les Verdures; la Plaça Ramon Llull acollirà el concert de rock en català amb Anegats i Ocults, dos grups mítics del panorama illenc que retornen als escenaris, que compartiran protagonistes amb els joves i marxosos Onion Rabits.

El concert de cloenda tendrà un aire més alternatiu però igualment de festiu, amb un cartell ben interessant que inclou els Jorra i Gomorra, Sexy Zebras i Sinkope, que donaran marxa i trull a la Plaça de Ramon Llull, de les 23 hores fins entrada la matinada.

Tot això, complementat amb teatre, tallers infantils, propostes gastronòmiques, la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial del diumenge 27 de maig, i l’entretinguda desfilada de carrosses del diumenge 3 de juny.

Consultau tot el programa a: http://www.manacor.cat/imgdb/archivo_doc331723.pdf