Manacor aposta pels músics i la cultura

L’Ajuntament de Manacor ha organitzat el cicle Manacor amb la Música, una iniciativa amb la qual aposta pels músics i la cultura.

L’activitat inclourà catorze actuacions del 23 d’octubre i el 6 de desembre, a l’envelat que s’instal·larà a la Rambla del Rei en Jaume.

El jazz i la música d’autor en seran els protagonistes, una iniciativa que té com a objectiu proporcionar una oferta cultural al municipi i, alhora, donar una oportunitat als artistes i tècnics de poder seguir oferint els seus serveis en un moment molt complicat per a la cultura.

De les catorze actuacions, sis seran amb músics del municipi de Manacor. Les actuacions es duran a terme a un envelat de 300 metres quadrats que s’instal·larà a la Rambla del Rei en Jaume, amb una limitació de 100 assistents, d’acord amb les mesures sanitàries contra la covid-19.

Les entrades seran de franc i s’hauran d’aconseguir a Mallorcatickets.com. Una vegada tretes, el programa bloquejarà de manera automàtica els seients de devora per seguretat i d’acord amb les mesures sanitàries actuals.

Carles Grimalt, delegat de Fires, s’ha mostrat satisfet perquè !un bon grapat dels músics del cartell són de Manacor i, dels que al voltant d’un 40% són dones, el que permet avançar cap a la igualtat”.

Per la seva banda, Felipe Menéndez, coordinador musical de Contemporánea, ha destacat l’heterogeneïtat del cartell, tant pel que fa als estils com als orígens. Així mateix, ha explicat també que, gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament de Manacor, enguany dos dels concerts del Jazz Voyeur Festival es realitzaran a l’Auditori de Manacor.

Consultau a la imatge següent els concerts de Manacor amb la Música: