Nadal Col·lectiu i Concert Jove a Manacor. Festes de Nadal

Manacor és sinònim de festa també per les festes de Nadal. En el programa que ha elaborat l’Ajuntament de Manacor hi trobam dues propostes pensades per als més joves i per a tothom que vulgui gaudir de la bona música per tancar l’any 2016.

Dia 30 de desembre, la Plaça Ramon Llull acollirà dues propostes sota el títol de Nadal Col·lectiu. A les 18 hores, hi haurà un capvespre musical que a les 20 hores donarà pas al concert homenatge organitzat per Renou Col·lectiu. Serà un vespre de versions amb els grups Ramonikos, que interpretarà els grans èxits de Ramones; Ugly Bitches, que s’encarregarà de les cançons més populars del grup System of a Down. També hi haurà espai per a Purple Head que farà sonar els himnes de la mítica banda Deep Purple. Per la seva banda, el grup Electric Drill, farà seus els hits de Mr Big; i Eliminator, amb ZZ top.

Per donar l’entrada al nou any, també hi haurà festa. A partir de les 23.30 hores de dia 31 de desembre, hi haurà una gala animada a la Plaça del General Weyler, amb campanades incloses. A partir de la 1 de la matinada; la Plaça Ramon Llull agafarà el relleu amb un Concert Jove organitzat per Xítxeros amb Empenta. Hi sonaran diversos grups locals encapçalats per la banda Lo Pegatino, que faran ballar i passar-ho d’allò més bé durant les primeres hores del 2017.