Porreres celebra Sant Roc amb molta de festa

Porreres és una terra de bona gent i de molta de festa. Així ho demostra el programa de festes de Sant Roc que el poble, encapçalats per Joan Rigo, regidor de Festes, i Xisca Mora, batlessa, ha preparat per a enguany.

Atenció, no hi falta la bona música, el bon ambient i el Sant Roquet, que posa el comptador en marxa per a les festes de l’any que ve.

El sus té lloc dimarts dia 9 amb l’amollada de coets i la sortida de dimonis i caparrots, a les 18.30 hores. L’esport i els jocs populars no falten a la cita, tampoc els contacontes i el ja típic sopar solidari de pamboli, al pati de l’Escola Nova. En aquesta ocasió serà a benefici del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació. Preu 7 euros. Durant el sopar hi acturà el Combos d’Art i Sons S. Coop, Polar Sloths i Projectart Jazz.

A les 20 hores de dijous 11, teniu un concert íntim amb Joan Martorell, Marta Elka i Toni Pastor, a l’Auditori Municipal, en què descobrireu una de les veus més maques de Mallorca (entrada gratuïta). Aquest mateix dia, a les 22 hores, un dels grups més destacats d’aquestes festes de Porreres farà acte de presència; parlam de Marlango, que actua a Monti-sion (preu 18 euros anticipada, taquilla 22, porrerencs 10 euros). I per als que cerquin ritmes més rockers i heavies, el Molí d’en Negre oferirà un concert de Sunroad, Fonoi i Purple Head, a les 23.30 hores, aquesta mateixa jornada.

Però, atenció, que la festa no acaba aquí. Sopa de Cabra, un dels grups més emblemàtics sonarà divendres 12 d’agost, a les 22 hores, juntament amb Marcel Cranc, al Parc de n’Hereveta (preu anticipada 30 euros, taquilla 35, porrerencs 20 euros).

Dissabte, dia 13, trobareu sa Torrada al Parc de n’Hereveta. A les 20.30 hores, hi haurà l’obertura de portes, després, animació amb la Txaranga els Valencians; a les 21.20 hores, el lliurament del premi del logotip de les festes de Sant Roc 2016, i tot seguit, ball de bot amb Aires de Monti-sion i s’Estol Porrerenc. Després començarà la festa amb un concert amb l’Orquestra Oasis, Pirates Pirats, Ves-hi tu, Festa d’escuma i, a les 6 de la matinada, xocolata amb ensaïmades.

La Festa Holi se celebrarà dia 14 d’agost, al Parc de n’Hereveta i comptarà amb els DJ Stevan Chaves i Ángel Méndez. Preu: 3 euros. I a la mitjanit, Festa Europa FM, al mateix lloc, preu: 5 euros, porrerencs gratuït).

Les festes acaben dimarts 16 d’agost amb la sortida dels Dimonis de Capocorb, a les 22.15 hores, i un posterior correfoc. A la mitjanit, hi trobareu els focs artificials; tot seguit, concert de Ses Bubotes i The Pikos Pardos a la Plaça de la Vila, a més de l’actuació de la Filharmònica Porrerenca que interpretarà la seva peça ‘Matinada Porrerenca’; i, a les 4 de la matinada, gran traca final. Però les festes de Sant Roc no són res sense Sant Roquet, que començarà en acabat la gran traca, on hi trobareu molt de bon ambient, ensaïmada per recuperar forces i l’actuació de la Batukada de Porreres. Bona Sant Roc i bones festes!

Clicau aquí per consultar tot el programa complet.