Remeis Casolans 2006

Enviat per PANTA REI el 25 juny, 2005 – 13:52.

He pensat (bieeeeeen!!!) què podríem fer un recull de les estratègies que cada pobre desgraciat ha de fer anar “the day after” per a no morir: de mal de cap, o en el pitjor dels casos atropellat, o redolant quelcom,etc…
Això és: remeis cassolans per a ressaques d’escandol, o bé com el seu nom tècnic indica: “RECRES”

Per començar parlaré de còm som viu avui mateix:

5:30h : arrib de Sant Marçal
5:45h : dos tassons d’aigo
5:45h : dormir amb garrafa d’aigo ben aprop
5:46h : uuuup! tancar finestra (putes metleres!)i posar ventilador (això és sa base)
12:42h : un tassonet horxata (mmmm)
12:50h : a sobar again
12:50h : “cristoenpel”!!!, ja garrafa es mitja!!!
14:15h : dos tassonets horxata (mmmm mmmm)
14:20h : dutxeta
14:40h : alive per a escriure això
RECUPERACIÓ INCREIBLE!!!
GRAU D’ALCOHOLITZACIÓ: empanament típic de les 14:45h
NIVELL DE SATISFACCIÓ: ha faltat tocar pel
Esper més recres!
RECOMANACIÓ DEL DIA: provau S’horxata, (diuen que la va inventar una monja amb so nas petit!!!)

19 abril, 2006 – 18:09
anneta (no verificat) Says:

hola mallorquins i mallorquines! acabo de descobrir aquesta web i trobo que és genial!jo penso que per curar les ressaques lo millor és menjar abans d’anar a dormir, però un àpat ben contundent, un esmorzar de forquilla i ganivet i un suc de taronja. Va de puta mare! i millor si després te’n fots un bon fart de dormir. Una que s’ha tirat moltes farres per Lleida!!!!!

22 abril, 2006 – 19:34
PANTA REI Says:

El que comentes és el que s’anomena -com vaig sentir dir a uns col·legues picapedrers- un “BERENAR DE FORQUETA”, això és:
-callos, ensaladilla, frit, ronyons,pica pica,pop en seba,calamars rebossats, cloquetes,pilotetes,etc…
Tot això acompanyat de la darrera servesseta, i molt de pa, ja que si no es pot fer curt el plat.
I per a que vegeu que no vaig de pardaleria:

http://www.mallorcaverbenatour.org/node/813

Per cert, sabieu que allò de A.M i P.M dels rellotges no vol dir res més què (Antes merendar – post merendar) ????
Ja vos va bé un poc de cultura general ehhhh!!!
je je
Una abraçada a tothom i a meam que ferem aquest estiu!!! Res de bo!!

24 març, 2006 – 18:23
anònim (no verificat) Says:

Bueno, som nou per aqui, i he descobert sa pagina gracies a na NUredduna. veig que hi ha molta gent que conec.
Jo per llevar-me es paparró alcohòlic me afic dins sa duxa, amb s’aigo freda, i hi estic fins quasi es colapso cardiac i sa forto acumulada.
quan estic ben ablanit me bec una birra, i a seguir, i si sa fortó no s’envà un 5 a 1 i a carregar ses bosses un altra cop.

salut!

12 desembre, 2005 – 13:32
anònim (no verificat) Says:

Es meu remei no és per ses ressaques és per abans d’aplegar-les! Fas un bon soparillo, te’n vas de cap a sa festa beus s’anima i sempre lo mateix tot es vespre, aguantes fins veure sa claror des sol, te’n tornaes i a ser possible vas de copilot, baixes es vidre, arribes a cases, pixes, menjes una panada i a geure.Voreu que vos hi aixecareu de bé.Sinó lo des Bloody Mari és ben cert.Però qui se posa amb una ressaca decandol a preparar-ho?si es que ja ho diuen que val més prevenir que curar!!!

Passarell Says:

lo millor es es suc de domatiga amb prebe bo. o te fa treure sa fel o te salva. crec que se diu un Bloody mary. funciona. be de sa darrera vaig estar 36 hores sense poder sortir d’es llit i perque havia d’anar a fer feina que si no, segurament encara hi seria. es problema per aplicar el meu propi remei va esser que es bloody mary aquest ha d’esser digerit i jo no vaig poder ingerir res fins es demati abans de partir cap a n’es tall.

“Els meus dessitjos son ordres per a mi”

1 agost, 2005 – 19:20
Nuredduna Says:

Me sap greu dir-vos que no vos puc ajudar en aquest punt ja que jo, que recordi, mai en ma vida he tengut ressaca.
No, no, no!! No vos penseu que som cap campiona, el que passa és que abans de beure l’alcohol necessari per tenir ressaca ja estic gata perduda i no bec més (ah! i també per poder conduir!) Si ho pensau bé és un avantatge gros això que el beure me faci efecte tan aviat: m’estalvii doblers, ressaques i disgusts amb el cotxe.
Així i tot fa anys tenia un bar i com a “detall de la casa” els diumenges dematí servíem els cafès amb un “Alka-seltzer”, aquesta idea va tenir molt èxit entre els nostres clients més assedegats i el diumenge que es van acabar els “Alka-seltzers” va estar a punt d’haver-hi tragèdia nacional (bé, local, qué té més?).
Pels que ja heu creat resistència a l’Alka-seltzer i no vos fa efecte, diu el meu amic Joan que l'”Espidifren” (Ibuprofeno en sobres) fa meravelles.
Segons na Laura, que és molt naturalista i mística, ella, però que també s’agafa les seves monees: vitamina B12 (a les apotecaries) i tè vermell. Hidroxil, Becocyme (pels fumadors) i molta d’aigua!
També hi ha el mètode tradicional: beure un poc més… Però s’ha d’esser molt valent (crec jo!).
El que jo sé és una manera per passar-ho malament l’endemà tant si tens ressaca com si no: deixar el cotxe i saber on, com més enfora de casa, millor! i si ton pare l’ha de mester en haver dinat… ja no hi ha ressaca que s’hi pugui comparar!!! (però que dic? si jo no sé res de ressaques!!!)

Nuredduna
Mos veim a la Plaça!

26 juny, 2005 – 18:59
tiabarca Says:

Jo tenc un remei per ressaques QQCE : “quasi quasi Coma Etilic” o amb angles:… be es igual… Es tracta de beure 1 o 2 aquarius(aixo depen de lo animal que es un) amb una aspirina efervescent. I au, sanilari!!! Per ressaques grosses mal de cap + suo freda, a jo me funciona.

Mem si a qualcu li serveix