Revetla Jove i concert de Cómplices, La Tinbrass i Tam Tam Go a les Festes de Santa Càndida a Llucmajor

Llucmajor fa festa grossa el mes d’agost, sobretot durant la primera quinzena, tot i que hi trobareu activitats fins dia 25.  Ho fa en honor de la seva patrona, Santa Càndida, amb un bon grapat de propostes.
 
Veïnats, associacions i l’Ajuntament han organitzat un programa ben atepeït d’actes en què no hi falta la música, la cultura, el teatre, l’esport i les revetles, com també altres activitats com la festa holi infantil, el concurs de menjar síndria, el teatre o el sopar a la fresca amb humor.
 
Lluís Segura, regidor de Festes, us convida a viure tots aquests actes que Llucmajor ha preparat expressament per Santa Càndida.
 
Alguns dels actes destacats són:
 
  • Divendres, dia 4, a les 20 hores, es presentarà el llibre Els gegants de Llucmajor, un per un, de Pau Tomàs Ramis, al clautre de Sant Bonaventura. L’obra ha estat editada per l’Ajuntament de Llucmajor. I en finalitzar l’acte se’n repartiran exemplars.
  • Divendres, dia 11, a les 17 h, Festa de la Garrova Estrucada amb Marxifesta (DJ). Concentració i pregó a la plaça d’Espanya, on els Quintos del 97 donaran el sus. A continuació, cercavila fins a la plaça de Rufino Carpena, on tindrà lloc la festa. 
  • Divendres, dia 11, a les 23 h, Revetla jove amb els grups Val 9, Ipop’s i DJ Mari.
  • Dissabte 12, a les 22 h, Revetla amb amb l’orquestra La Tinbrass Band de Llucmajor (10è aniversari), Cómplices, Tam Tam Go i Gin Tonic Band.
  • Diumenge 13, 20.30 h, ball dels Cavallets Cotoners: ‘Dansa núm. 1’ i ‘Sa nina’. A continuació, ball de les agrupacions folklòriques llucmajoreres, tot amb l’acompanyament dels Xeremiers de sa Marina.
Els amants de la cultura popular no heu d’oblidar la sortida dels capgrossos, els dimonions i els gegants de dissabte, 12 d’agost, a les 19.30 h, a la Plaça d’Espanya. Hi trobareu personatges de l’imaginari mallorquí com l’Amo de So na Moixa, en Barbarossa, en Pere Taleca, la Bruixa Tavèn, la Fada Morgana i na Joanota, que recorreran el Quadrat, portats pels Geganters de Llucmajor. A més, els gegants pagesos, en Miquel i na Càndida, romandran a l’entrada de l’Ajuntament i la cercavila anirà acompanyada pels Xeremiers de sa Marina.