Revetles, cavalls i molta de bauxa a Santanyí

Les festes de Sant Jaume de Santanyí ja són aquí. La bauxa, l’alegria i el trull seran el denominador comú d’un dels pobles més bells del migjorn de Mallorca. La batlessa Maria Pons i el regidor de Festes Joan Gaspar Aguiló han presentat un programa ben carregat de propostes per a totes les edats i per a tots els gustos. 

Els actes que més populars per a residents i gent de fora poble són els següents:
 
Revetla Jove amb els DJ locals del moment:, Mateu des Taller, Cuellar, Rogers i DJ Bini. Un vespre ple de sorpreses. Al Camp Municipal d’Esports. Divendres 21 de juliol, a les 00:00 h.
 
Un dels dies amb més trull és el dilluns, 24 de juliol. A les 17:30 h, hi haurà la sortida de dimonis i caparrots acompanyats pels xeremiers del terme, faran la cercavila pel poble i que sortiran de davant la Sala.
I una mica més tard, començarà el jaleo amb els cavalls de Santanyí. El replec dels Amics dels Cavalls de Santanyí començarà a les 21:00 hores, que seran companyats pels xeremiers de Santanyí. A les 21:30 h, començaran els jocs d’anelles i les corregudes abraçats, un acte que es farà al solar de devora el Bar Sa Creu. Durant tot el jaleo, hi haurà castells inflables i tallers amb monitors per als més petits fins a 12 anys.   
 
La Festa Hawaiana posarà el punt i final del 28 de juliol. Serà una vetlada carregada de bon ambient i bona música a càrrec dels grups The Hawaians i Evolution. En aquesta ocasió ens teletransportarem a les platges tropicals del pacífic central. Tot seguit actuació del DJ Coro. Al Camp Municipal d’Esports, a la mitjanit.
 
L’acte final serà la revetla Los 40 Mallorca. Dia 29 de juliol, a les 23.59 començarà darrera revetla de les festes de Sant Jaume amb l’actuació en directe del músic mallorquí Miquel Àngel i el grup Tardes en el Café. La festa continuarà amb el DJ de la coneguda emissora de ràdio Los 40 Mallorca, Òscar Martínez i moltes sorpreses més Al Camp Municipal d’Esports.