Sa Pobla a punt d’esclatar de festa per Sant Antoni

Mallorca i, especialment, sa Pobla és a punt de fer festa grossa per Sant Antoni. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha organitzat l’acte de presentació del programa d’activitats a Can Planas. 

Gabriel Payeras, regidor de Festes de sa Pobla, va agrair la feina feta de Magdalena de la Fuente, que els darrers 8 anys s’ha encarregat de les festes de Sant Antoni com a regidora. Payeras també va comentar que les festes d’enguany es dedicaran a Jaume Caldés Quetgles, que fa uns mesos va morir i que durant més de 40 anys ha estat al capdavant de la colla de caparrots. “Per això, durem penjada una llaçada negra en el seu record i l’espectacle pirotècnic també li retrà homenatge”. 

El regidor també va agrair la feina dels treballadors de l’Ajuntament i d’entitats col·laboradores perquè logísticament i per seguretat aquestes festes siguin possibles.

L’acte també va servir per presentar el cartell de les festes de Sant Antoni 2024, de l’artista Jaume Serra Cantallops, un dimoni fet de peces rovellades, peces antigues que tenen com a fons el trespol de ca la meva padrina, de manera que també és un homenatge als avantpassats.

Biel Ferragut, batle de sa Pobla, va donar les gràcies a tots els participants i va agrair la feina de Biel Payeras en la coordinació del programa i a tothom que fa possible aquesta festa popular tan sentida i estimada.

Consultau el programa de les festes de Sant Antoni a sa Pobla 2024 aquí.