Tapes, música, cultura i bauxa a Bunyola per la Fira de Muntanya

Les activitats es faran del 24 al 27 de novembre i inclouen fogateres, ballada, teatre, escape room per a joves, tasts d’oli i itineraris ben interessants

L’Ajuntament de Bunyola ha preparat un programa amb moltes propostes per viure la Fira de MuntanyaAndreu Bujosa, batle del municipi, us convida a gaudir d’aquesta festa de tardor.

Les activitats comencen el dijous 24 de novembre, amb activitats per als infants i les fogateres de Santa Catalina, en honor a la patrona del municipi. L’endemà, dia 25, hi haurà l’acte contra les violències masclistes, la projecció del documental ‘El crit de les dones, la Germania de Mallorca‘, d’Antoni Maria Thomàs; i música i festa al pati de les escoles amb Santa Catarock.

Dissabte 26, les activitats es diversifiquen molt més, hi haurà la trobada de xeremiers, l’excursió micològica per la Comuna, l’itinerari per conèixer les històries de les collidores d’oliva, com també la proclamació de Jaume Conti com a fill il·lustre de Bunyola. També hi haurà contacontes, concert coralballada popular i vespre de tapes als bars i restaurants del poble.

La Fira de Muntanya serà el 27 de novembre i començarà a les 9 del matí. Hi haurà tasts d’oli d’olivaescape room per a joves, circbatucada, actuació dels Castellers de Mallorca, la representació teatral de l’obra Joana E., de Maria Antònia Oliver i, per acabar, un espectacular castell de focs artificials

Consultau el programa complet de la Fira de Muntanya 2022 de Bunyola aquí.