Tres dies intensos i emocionants amb la Mostra d’Arts Escèniques de Santa Eugènia

Santa Eugènia es converteix en la capital de les arts i l’espectacle aquest cap de setmana. Els dies 20, 21 i 22 de juliol, hi trobareu un bon grapat de propostes que sumen fins 18 actuacions. 

Xisco Martorell, batle de Santa Eugènia, us convida a gaudir d’aquesta Mostra que any rere anys evoluciona per emocionar el públic assistent amb tres dies intensos i plens d’espectacles encisadors, innovadors i dinàmics. A més, enguany, Mateu Canyelles torna a estar al capdavant de la direcció artística d’aquest festival que celebra la 19a edició, i la desena edició de la Quarterada Teatral.

Ball, circ, ritme, dansa, rialles, teatre, música i sorpreses amb un cartell d’artistes d’arreu del món arribats de les Illes Balears, Catalunya, Dinamarca, Astúries, Països Baixos, Mèxic i Madrid.

A continuació, podeu consultar tot el programa de la Mostra d’Arts Escèniques de Santa Eugènia 2018:

DIVENDRES 20 / Festa d’obertura

CASTELLERS DE MALLORCA 19.30 hores. Plaça Bernat de Santa Eugènia
Un, dos, tres… SUS! Arranca la Festa d´Obertura i ho fa des de gran alçada. Vertiginoses torres humanes de La Colla Castellera de Mallorca. Hi col·labora: Can Prim.

VATUACADA de SANTA EUGÈNIA. 22 hores. Plaça Bernat de Santa Eugènia
Impossible imaginar una edició de La Mostra sense l´aparició de la nostra batucada! Aquesta vegada la Vatuacada taujana ens acompanya cap al concert de Folk Souvenir, segueix-los!

FOLK SOUVENIR 22.45 hores. Pàrquing de Ca ses Monges Mallorca / Música / Tots els públics
A Folk Souvenir hi sona el paisatge. Hi sona la ciutat. Hi sonen tonades de treball, romanços, jotes, cançons i fins i tot hi sona Antònia Font. Hi sonen les reflexions de Rafel Ginard. Hi sonen els pagesos. Hi sona la memòria. Hi sonam tots. Per ventura sense sentir-nos. Folk Souvenir és el poble i és el record. És el cant i és el rés. És el folk i és el free. És la necessitat de cercar-nos. I per ventura no trobar-nos. (Menors 5 anys) Gratuït 5€ Ajuntament 8€ Taquilla

 

DISSABTE 21 / Diada de tallers

TALLER En Moviment I (4-6 anys). A les 11 hores
TALLER En Moviment II (7-10 anys). A les 12 hores
Com es mou el vermell? Quina veu té el groc? Prenent com a punt de partida l’obra de Joan Miró, jugarem a donar vida als colors, a ballar-los i a descobrir tot un món

Bambú Circ (Circ Bover). A les 18 hores. Poliesportiu. Gratuït Mallorca / Instal.lació lliure / Tots els públics
Circuit de tallers de circ i jocs d’habilitats amb diferents elements fabricats totalment amb bambú! Uns tallers únics, molt divertits on els nins i nines podran participar i aprendre les diferents disciplines de les arts del circ. Una oportunitat única per descobrir el Món del Circ i treure l’artista que tens a dins!

VICTOR UWAGBA. Masterclass de dansa africana. A les 20 hores. Poliesportiu Mallorca / Dansa / Taller / Tots els públics
Les arrels africanes arriben a La Mostra de la mà de Victor Uwagba. Una masterclass de dansa africana, un horabaixa de lo més mogut i divertit. Hi col·labora s’Estació.

RICKY El Professor de Tennis. A les 21.30 hores. Poliesportiu Astúries /Espectacle d´humor / Tots els públics
Ricky és un professor molt particular que ofereix classes magistrals de tennis. Amb el seu gran sentit de l’humor i amb diferents tècniques de circ, farà que el públic l’estimi tant com ell estima el seu esport.

Dj ALEC SUN (&Dj’s Locals). Al bar s’Escargot. Gratuït

 

DIUMENGE 22 / Quarterada Teatral

ARROÇ BRUT. A les 18 hores. Plaça. Bernat de Santa Eugènia. Mallorca / Passacarrers / Música / Tots els públics
Aquests músics tant ben especiats, ens faran recórrer Santa Eugènia enfilant els carrers on trobarem les actuacions. Gratuït.

FLIP ME IF YOU CAN (Cia Aramelo). A les 18.20 hores. Es Sagrat. Països Baixos / Circ / Tots els públics / Estrena IB!
Juganers i divertits, sempre amb sorprenents acrobàcies i interaccions inesperades. I tot sobre un trampol. Gratuït.

TRÍPTIC CIRCULAR (Cia Atempo). A les 18:45 hores. Al Pàrquing de Ca ses Monges. Mallorca / Circ / Tots els públics / Estrena IB!
Una relació així com la recerca de l’equilibri en moviment i en consonància cossos i objectes transformant l’espai. Un viatge, sempre, d’anada. Gratuït

PASSA de Júlia Campistany. A les 19 hores. Pàrquing de Ca ses Monges. / Catalunya / Circ / Tots els públics / / Estrena IB!
Un diàleg entre l’èxit i el fracàs, la bellesa i la vergonya, la serenitat i la frustació. A través del vocabulari del moviment i la comèdia, aquest número remarca la poderosa fragilitat d’aquells moments en que res és en harmonia. Una metàfora física de la perfectament imperfecta condició humana. Gratuït.

Guillermo Leon DROP IT LIKE IT’S HOT. A les 19.30 hores. Es Sagrat. Mèxic / Circ / Tots els públics / Estrena IB!
Explosiu i dinàmic, acrobàcies i dansa, percussió i malabars. Amb residència artística a Santa Eugènia al Juliol 2018. Gratuït.

CAURE AMB ESTIL (Cia Flip´n´Fly ). A les 20 hores. C/ Bartomeu Coll. Dinamarca / Circ / Tots els públics / Estrena IB!
A mig camí entre la terra i l’aire els trobam a ells. Virtuositat, bellesa, fantasia i risc són sinònims del seu treball. Preparats per elevar la mirada?. Gratuït.

CONSEQÜÈNCIES (Cia Moveo). A les 20.30 hores. C/ Aljub. Catalunya / Dansa acrobàtica / Tots els públics / Estrena IB!
Una peça irònica i alegre sobre la possibilitat de ser incoherent, arribar tard, estar fora de lloc, i sobre les conseqüències que en resulten. Gratuït.

MOSSEGADA TEATRAL
Fem una pausa per a recuperar forces. Bon profit! Menú als bars per 7 euros
– Can Prim: Frit de porc
– S’Estació: Pollastre al curri
– S’Escargot: Risotto negre de sípia i verdures

CHEFS (Yllana Teatre). A les 22.45 hores. Pati de l’escola.  Madrid / Espectacle d’humor / Tots els públics
Dos Chefs de gran prestigi i un desbaratat equip de cuiners crearan una recepta espectacular i novedosa per a poder mantenir les estrelles del seu restaurant. Una sàtira sobre el món de la gastronomia que permet a Yllana desplegar tot el seu potencial còmic. (Menors 5 anys) Gratuït 8€ Taquilla.

Sessió Golfa!! JANNE ERAKER & BRUNO FERRO. A les 00:15 hores. Davant s’Escargot. Països Baixos / Música i claqué / Tots els públics / Estrena IB!
Quan la dansa esdevé música i la música es converteix en espectacle. Gratuït