Unes festes de Sant Marçal 2022 espectaculars

Les festes que marquen l’inici de l’estiu són les de Sant Marçal -amb permís de Sant Joan. Aquest 2022, el programa d’activitats que s’ha preparat és espectacular. 

Del 23 de juny al diumenge dia 3 de juliol podeu gaudir d’un programa ben complet. Miquel Cabot, batle de Marratxí, comenta que la cultura serà fonamental a les festes d’enguany: “L’art, la música i el ball són part indissociable de Sant Marçal, i podreu comprovar que enguany li hem donat un impuls especial”.

Josep Ramis, regidor de Cultura, explica que hi haurà concerts de grups tan mítics com Sopa de Cabra (, Los Inhumanos o Manel.

Dissabte 25, tendreu el concert de Los Inhumanos. També actuaran La Banda del Loki, Val9, La Canción del Verano i dj Sebas Rotger, al rotllo de Son Verí, 22 h.

Dimecres 29 de juny, hi actuaran Manel, Pere Janer, Pepet i Marieta i dj Santi Vega, al Rotllo de Son Verí, 22 h.

Dia 1 de juliol, hi haurà el Marrockxí 2022, un festival de bandes de rock locals. Amb el concert del grup convidat Sexy Zebras I l’actuació dels grups marratxiners Mercurio Retrógrado, Maribel Mayans, Súcubo, Alien Lovers, Self Service, Stuffed Soup, Vynilo i Sentonze, al rotllo de Son Verí, 20 h. 

També dia 1 de juliol, hi trobareu el correfoc amb els Dimonis de Fang, els Espiadimonis de Felanitx i les Bruixes de Mallorca, al carrer Casa del Poble, 22 h.

Un altre de les jornades més esperades és dissabte 2 de juliol, amb el concert de Sopa de Cabra, que farà el final de gira a Mallorca del seguit de concerts del grup gironí per celebrar els 30 anys de la publicació del mític disc Ben Endins. També es comptarà amb l’actuació dels mallorquins Anegats. Venda d’entrades als estancs de Marratxí fins al 24 de juny. A la Verònica, 22 h.

El mateix dia 2, al matí, hi haurà la Trobada de Xeremiers Xeremiers i flabiolers d’arreu de Mallorca que es reuneixen a l’entorn de Sant Marçal per a sonar junts Plaça de Sant Marçal, 19.30 h. Organitza: Aires des Pla de Marratxí.

Cal dir que del 24 de juny al 3 de juliol, hi trobareu fira amb tot tipus de productes locals i bars a la plaça de Sant Marçal i voltants, i les atraccions s’ubicaran a la Verònica.

Podeu consultar el programa complet a https://marratxi.es/festes-sant-marcal-2022