Usuaris Mítics MVT

Parlam amb una revetlera de les autèntiques: n’Antònia Crespí (de sa Pobla),

Any rere any ha participat creant i compartint esdeveniments i fotografies a la web Mallorca Verbena Tour (MVT) fent que tots nosaltres en poguéssim gaudir.

– Com vareu conèixer MVT?
A través d’una amiga que coneixia un dels creadors de la web i me’n va començar a parlar.

– Què és el més divertit que t’ha passat a una revetla?
Cada verbena sempre té el seu punt divertit i sempre et passen anècdotes, des de rebre poalades d’aigua per part d’alguns veïns de pobles revetllers, com passar-te llargues estones cercant el cotxe perquè no saps on l’has aparcat;  però el que més em diverteix, i pel que fris més  que arribi l’estiu, és per fer la xerradeta amb els revetllers que he conegut a través de la web i a la revetla i que ens topam verbena rere verbena i fent tour!

– Si Mallorca Verbena Tour no existís…
L’estiu no seria el mateix, ja que segurament no hagués gaudit ni de la meitat de les revetles a les que vaig!

– Sabem que has participat en videoclips de música d’estiu, com es això?
Idò a través de la web i les revetles vaig conèixerdiferents revetllers i entre ells en Sebel·lí,  qui després de topar-nos en moltes revetles em va fer a mi i a unes quantes amigues aquesta proposta.

– “Les vull amb rinxols” es un tema dedicat a tu?
Emmmmm…. , de rínxols en tenc per regalar i vendre, però de tota manera, millor que això li demaneu a en Sebel·lí, hehehe

– La teva dita revetlera preferida és?
Ens veiem pel tour fent trull!

– Què eliminaries de les revetles? 
No diré la botellada, perquè jo hi he participat i encara hi particip, però sempre i quan aquest es faci amb respecte i civisme. De fet, odii anar per la plaça i estar trepitjant tot el temps bosses i botelles de beguda. D’altra banda, per a mi la massificació de gent ha fet perdre l’encant de certes revetlles… però sobre aquest punt no hi ha solució fàcil.

Dites revetleres!

[slideshow_deploy id=’151’]