Usuaris mítics MVT

Parlam amb unes revetleres d’excepció: n’Esperança, n’Isa i na Lourdes (de Santa Maria del Camí), n’Aina (adoptada des de Ciutat) i na Tere (exiliada al País Valencià), totes quatre conegudes amb l’usuari Savidaesunafesta.

Any rere any han participat molt activament a la web Mallorca Verbena Tour (MVT) i han donat a conèixer amb les seves fotos les revetles de Mallorca, amb respecte i civisme.

– Com vareu conèixer MVT?
Trescant per Internet vàrem trobar la pàgina de Mallorca Verbena Tour. Ens va agradar i, en vista que el Fotolog ja no
donava més de sí, vàrem aprofitar per pujar fotografies en massa a la web, per poder veure-les i riure totes plegades.

– Què és el més divertit que t’ha passat a una revetla?
Tenim milions d’anècdotes, no sabríem molt bé quines triar. Aquí us en diem unes quantes:

Els millors records els tenim a Lloseta, poble que ha pogut contemplar les nostres dots coreogràfiques en primera persona: amb Antònia Font, La Gran Orquestra Republicana, Ossifar Rivaival (grup més que conegut des dels balls escolars)… fins i tot, hem arribat a fer amistat amb components dels Horris Kamoi, com el famós “Paco”, i en Joan Campos.
També cal destacar la posició de la nostra membre del grup, número u en el rànquing oficial de tomadors de combinats i cerveses, fruit del seu esforç i dedicació incansables durant anys.

En una de les revetlles més famoses, a Alaró, vàrem tenir un problema amb el cotxe, després de fer més d’una hora de coa per aconseguir entrar (no pas aparcar) dins el poble. El cotxe treia un fumeral i, de sobte, aparegué un mecànic que anava de camí a la festa, el qual ens va aconsellar deixar el cotxe aparcat mentre es refredava.

També cal esmentar el nostre despistament horari de trens i cotxes de tornada ens ha regalat moments inoblidables amb coneguts i no tan coneguts que sempre ens han fet un lloc en el camí de tornada.

I el millor, millor de tot, és el berenar que ens té preparat el forn en tornar a casa, quan ja ha sortit el sol i poques feines més tenim. De vegades, aniria bé un plat de burballes, però ens hem de conformar amb la desitjada i famosa pizza del Forn de sa Creu o els dolços de les paradetes del mercat.

– Botellada, sí o no?
Sí, amb respecte i civisme, tot és possible! A més, avui en dia s’han de planificar bé les despeses. Tot i així, hi ha molts pobles que fan preus populars a l’abast de tothom.

– A les revetles també s’hi lliga?
Ves! De les revetlles te’n pots esperar tot tipus de propostes: pesca de xurris amb gambaner, esquí aquàtic per espassar la ressaca, ménage à trois… Amb una copeta de més, tot és més senzill!
De fet d’un vespre revetler va sorgir una parella que encara perdura!

– La teva dita revetlera preferida és?
Vine aquí que te rebentaré!”
“Això és carn i no lo que mu mare posa en es frit!
“A tu no t’han pescat mai?
“Tot fa brou!”

– Si Mallorca Verbena Tour no existís…
No tindríem l’opció de triar, perquè no coneixeríem les opcions ni les festes més votades i més populars.

Dites revetleres!

[slideshow_deploy id=’151’]