Revetla de Sant Antoni 2019 – sa Pobla

Data/Hora 16 gen.. 2019 9:00 - 23:00


9 h: Enramellada i pujada de l’arc, a càrrec de l’Obraria de Sant Antoni.

10 h: Sortida de la jovenella del poble, de davant la casa de la vila, per anar a sa llebre a cercar llenya per als foguerons de la parròquia i de l’ajuntament, segons antiga tradició, amb l’acompanyament de la banda de cornetes de la confraria de Sant Antoni.

14.30 h: Sortida dels dimonis i de Sant Antoni acompanyats de les cantadores. Cercaila per les places i carrers dels poble.

18.15 h: Davant l’ajuntament, cerimonial de la sanció històrica, a càrrec d’Arrels Teatre, acompanyats per la Banda de Música de sa Pobla i els xeremiers ‘Xerebiols’, per començar la revetlla de Sant Antoni.

19.45 h: Davant l’ajuntament, sortida dels dimonis paralímpics del Grif, dimonis d’Albopàs, dimonis de l’Obreria i de l’Ajuntament, gegants, caparrots, caparrots minyons i Banda de Música de sa Pobla, fins a l’església.

20 h: Completes solemnes. Hi intervendrà el cor de Sant Antoni, amb la col·laboració de la Coral de Porreres amb motiu d’estrenar com a cant d’entrada uns goigs escrits pel poble P. Josep Obrador Socias i musicats pel porrerenc P.Joan Melià Mestre, ambdós capellans de Lluc. Acompanyarà a l’orgue Miquel Bennàsar Bibiloni i dirigirà Jacint Soberats Payeras.

21.15 h: Tradicionals balls dels dimonis de l’Obreria, acompanyats de les cantadores i ball de los colles de caparrtos i caparrtos minyons, acompanyats per la Banda de Música de sa Pobla. 

21.30 h: ‘XXII Espectacle Piromusical’, amb disseny pirotècnic i musical a càrrec de Tomàs Ramis i disseny d’il·luminació a càrrec de Pedro Marcé.
21.30 h: II Fogueró & Glosada popular de sa Negreta-Sant Antoni 2019.
22.15 h: XXXII Trobada de cantadors i ximbombers, al recinte de la plaça Major.

Deixa un comentari