Revetla de Sant Antoni – sa Pobla

Data/Hora 16 gen.. 2018 9:00 - 23:59


A les 09.00 h. A la placeta de l’església, enramellada i pujada de l’arc, a càrrec de l’Obreria de sant Antoni.

A les 10.00 h. Sortida de la jovenalla del poble, de davant la casa de la vila, per anar a sa Llebre a cercar llenya per als foguerons de la Parròquia i de l’Ajuntament, segons antiga tradició, amb l’acompanyament de la banda de cornetes de la confraria de sant Antoni.

A les 14.30 h. Sortida dels dimonis i de sant Antoni acompanyats de les cantadores. Cercavila per les places i carrers del poble. (vegeu el plànol adjunt)

A les 18.45 h. Davant l’ajuntament, cerimonial de la sanció històrica a càrrec d’Arrels Teatre, acompanyats per la Banda de Música de sa Pobla i els xeremiers “Xerebiols”, per començar la revetlla de Sant Antoni. A les 19.30 h. A la casa consistorial, recepció d’autoritats i convidats. A les 19.45h. Davant l’Ajuntament, sortida dels dimonis paralímpics del Grif, dimonis d’Albopàs, dimonis de l’Obreria i de l’Ajuntament, gegants, caparrots, caparrots minyons i Banda de Música de sa Pobla, fins a l’església.

A les 20.00 h. Completes solemnes, amb la presència de Mons. Sebastià Taltavull Anglada, Bisbe de Mallorca. Durant les completes intervendran el Cor de Sant Antoni acompanyats a l’orgue per l’organista Miquel Bennàssar i Bibiloni. A les 21.15 h. A la plaça Major, tradicionals balls dels dimonis de l’Obreria, acompanyats de les cantadores i ball de les colles de caparrots i caparrots minyons, acompanyats per la Banda de Música de sa Pobla.

A les 21.30 h. A la plaça Major, XXI espectacle piromusical, dissenyat per Tomàs Ramis.

A les 21.30 h. A la plaça des Mercat. I Fogueró & Glosada Popular de sa Negreta-Sant Antoni 2018. Obert a tot el poble. Reserva i compra els tiquets per la torrada (9 €) en diferents punts del municipi o a través d’aquest enllaç: (bit.do/tiquets-foguero). Hi haurà un gran ambient santantonià amb gloses i altres sorpreses. Organitza: Col·lectiu sa Negreta.

A les 22.15 h. XXXI Trobada de cantadors i ximbombers, al recinte de la plaça Major.

A les 00.30 h. XIMBOMBADA I GLOSADA col·lectiva a la plaça Major, dirigida pels mestres ximbombers i cantadors locals. Vine i porta la teva ximbomba per cantar tots plegats.

Deixa un comentari