Rockin Matxin Festival [Portocolom]

Data/Hora 01 jul.. 2017 - 02 jul.. 2017 17:00 - 4:00


L’origen del festival va ser al juny de 2011, i després d’un llarg recorregut, aquest festival és el resultat de la unió dels festivals Matxin Festival i Festival Rockabilly Portocolom. Des de 2013 està a càrrec de l’associació És Puput Cultural.
És un esdeveniment de caràcter musical d’estil rockabilly, i pretén ser un referent dins de l’àmbit dels festivals a nivell autonòmic i nacional. Es duu a terme en un entorn màgic al costat del mar, Portocolom. Són 10 hores de música on es pot trobar molt bon ambient, hi ha stands de tot tipus (roba, clubs de motos custom, menjar, etc.), concentració de motos custom i exposició de cotxes americans, ball burlesque i concurs pin-up.

En la nova edició d’enguany, comptem amb ELS MAMBO JAMBO, tot un luxe!
A més dels MAD MARTIN TRIO des de Galícia, i els insulars BLACK CATS i THE COOL DADDIES. DANSI XOU, a càrrec d’ESTHER RORIFIKA, i els nostres D.J.’s BOOPIN BRUSH, LOU CYPHER i IVAN PRESLEY. Rockabilly concerts, Marxandatge, Food Trucks… No oblidem nostra ja tradicional CONCENTRACIÓ de CUSTOM BIKES, HARLEYS i OLD AMERICAN CARS.

Que no t’ho contin, vine a gaudir-ho amb nosaltres!!

Deixa un comentari