Sant Antoni [Son Ferriol]

Data/Hora 13 gen.. 2018 - 14 gen.. 2018 11:30 - 17:45


Enguany Sa Prèvia no ha pogut dur-se a terme, però això no ens lleva les ganes i la il·lusió de seguir fent festa!

Aquesta és la programació de les activitats i esdeveniments que durem a terme el proper cap de setmana:

– Dissabte 13 de gener.
10.30 h: Cercaviles amb els xeremiers i els dimonis per Son Ferriol. Berenar pels participants i acte seguit corregudes de joies. Sortida de la Parròquia.
18:00 h: Presentació del llibretó escrit per D. Jaume Oliver. Presentat pel Dr. Sebastià Serra i Busquets i el Dr. Gabriel Janer i Manila. Acte seguit concert de BIL ARMONIA.
20.15 h: Pregó a càrrec de Joan Pastor “Jutge”.
20.25 h: Primer ball de dimonis.
Després els dimonis emprendran la visita per tots els foguerons de Son Ferriol. Durant aquesta setmana vos indicarem les respectives localitzacions.

– Diumenge 14 de gener.
11.00 h: MISSA SOLEMNE en honor a Sant Antoni. Presidirà i predicarà Mn. Pere Oliver. Ballarà l’oferta Sa Revetla de Sant Antoni.

16.00 h: Tradicionals Beneïdes dels animals de treball, com també de les carrosses que vulguin participar. Comptarem amb els balls de l’escolteta de Sa Revetla. Es rifarà una porcella donada per Càrniques Joan Pocoví. A continuació DARRER BALL.

* ELS DIMONIS TAMBÉ VISITARAN DURANT LA SETMANA LES ESCOLETES I DIVENDRES PARTICIPARAN DEL PASSA-CARRERS ORGANITZAT PEL COL·LEGI SANT ANTONI ABAT.

* LA PAELLA, LA BALLADA I DJ TXEMA S’AJORNEN PEL DIUMENGE 21 DE GENER. SI ENCARA NO TENIU TIQUETS, POSSAU-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES.

Deixa un comentari