Setmana gastronòmica Serra de Tramuntana

Data/Hora 21 Nov. 2022 - 27 Nov. 2022 Tot el dia


El programa complet és el següent:

DILLUNS 21 DE NOVEMBRE

  • TALLER D’ESCABETX. A càrrec de la xef Maria Solivellas, de Ca Na Toneta. Associació de Veïns del Port de Pollença, 17.30 h.

DIMARTS 22 DE NOVEMBRE

  • VISITA A LA LLOTJA DE PEIX DE PALMA. Llotja de Palma, 09.45 h.
  • COL·LOQUI: “Com fomentar l’ús de peix local a través de projectes col·laboratius”. A càrrec de Marina Monsonís, Artista especializada en cuina tenint en compte la crisi ecosocial. Raixa (Bunyola), 17.30 h.
  • LLIURAMENT DE PREMIS del concurs “La cuina de la Serra: receptes marineres”. Raixa (Bunyola), 19 h.

DIMECRES 23 DE NOVEMBRE

  • SORTIDA AMB EL VELER LA BALEAR (Port d’Andratx – Cala d’Egos). Port d’Andratx, 10.15 h.
  • VISITA I CONVERSATORI al voltant de l’exposició “De la mar a la taula”. Fundació Rotger Villalonga (Pollença). 17.30 h.

DIJOUS 24 DE NOVEMBRE

  • SORTIDA AMB EL VELER LA BALEAR (Port d’Andratx – Sa Dragonera). Port d’Andratx, 10.15 h.
  • TALLER DE CONSERVES DE PEIX: FUMAR I ASSECAR. A càrrec de la cuinera Margalida Mulet Estrany. 17.30 h. (Lloc per confirmar)

DIVENDRES 25 DE NOVEMBRE

  • SORTIDA AMB EL VELER LA BALEAR (Port d’Andratx – Sa Dragonera). Port d’Andratx, 10.15 h.
  • XERRADA – PASSEJADA: “Les barques de bou i d’arts menors: el nostre patrimoni pesquer”. A càrrec de Gori Mayol, president de la Confraria de Pescadors. Port de Sóller, 17 h.
  • TAULA RODONA: “La importància de les reserves marines i els seus actors: el cas de Sóller”. Museu de la Mar (Sóller), 18.30 h.
  • SOPAR MARINER. Restaurant Ses Oliveres (Port de Sóller), 20 h (PREU DEL SOPAR AMB BEGUDES: 30 euros)

DISSABTE 26 DE NOVEMBRE

  • RUTA A PEU: “Pirates, topònims i naufragis al Port d’es Canonge”. A càrrec de Bartomeu Homar. Mirador del Port d’es Canonge, 10.30 h.
  • TALLER PER A INFANTS: Estampació de peixos locals amb pintura. Dinamització a càrrec de l’artista Marina Monsonís. Centre Cotoner (Esporles), de 10.30 a 13.30 h.

DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE

  • TASTET de sopes de peix i CONVERSATORI amb pescadors. Port d’Andratx, 11 h.

Quasi totes les activitats són gratuïtes. Les inscripcions s’han de fer al web https://tramuntanaxxi.com/iii-setmana-gastronomica-de-la-serra-de-tramuntana.

Deixa un comentari